Het efficiënt en veilig verwerken, opslaan en terughalen van informatie is essentieel in de huidige tijd van digitale informatievoorziening

Dataverwerking

De hoeveelheid informatie die via diverse kanalen bij bedrijven en instellingen binnenkomt, is enorm en neemt alleen maar toe. Het efficiënt distribueren, verwerken, analyseren, opslaan en terughalen van deze informatie wordt daarmee steeds complexer. Bedrijven dienen de inkomende informatie snel te verwerken in accurate en bruikbare data om competitief te kunnen blijven en optimale customer service te kunnen bieden. Deze transformatie van informatie naar toepasbare data is dé specialisatie van DocCare.

Dataverwerking door DocCare

DocCare heeft specifieke software ontwikkeld waarmee het in staat is snel en efficiënt grote hoeveelheden gegevens geautomatiseerd te verwerken. Door middel van de inzet van hoogwaardige OCR technologie worden gegevens van documenten geëxtraheerd en conform vereiste klantspecificaties bewerkt. Na een intensief validatie- en controleproces wordt de data door DocCare vervolgens in elk gewenst outputformaat afgeleverd aan achterliggende bedrijfsprocessen en systemen van de klant. Dit leidt bij de klant van DocCare tot een substantiële reductie van en daarmee beheerskostenbesparing op backoffice en frontoffice activiteiten.

DocCare verwerkt een diversiteit aan transactionele documenten, zowel fysiek als digitaal. U kunt hierbij denken aan zorgkostendeclaraties, zorgkostendeclaraties buitenland, machtigingsaanvragen, mutatieformulieren, inkoopfacturen, aanvraagformulieren, contracten etc.

Uw voordelen op een rij

  • Verspreiding van informatie snel, efficiënt en effectief
  • Informatie beter en sneller vindbaar
  • Hogere efficiëntie en een sterke foutreductie
  • Snel en eenvoudig toegang tot alle informatie

DocCare is uw partner voor alle digitale oplossingen en marktleider op het gebied van zorgkostendeclaraties