Partners voor de beste dienstverlening! DocCare producten en diensten gecombineerd met partners waar DocCare het volste vertrouwen in heeft

Partners

Wij begeleiden onze klanten in het maken van keuzes. Keuzes voor “slimme” softwareoplossingen. Daarbij maken we gebruik van de producten die wij zelf hebben ontwikkeld en diensten van partners waar DocCare het volste vertrouwen in heeft.

Karmac Informatie & Innovatie

Onze partner voor documentvoorbereiding en digitalisering

Op het gebied van documentvoorbereiding en digitalisering is Karmac Informatie & Innovatie dé partner van DocCare. Karmac I & I is gespecialiseerd in archiefconversies, digitale postkameroplossingen en andere digitaliseringsprojecten met een hoog volume. Zoals bij DocCare staan klantgericht werken en het leveren van kwaliteit voorop bij Karmac I&I. Redenen waarom beide bedrijven intensief met elkaar samenwerken en elk op hun specifieke gebied marktleider zijn in Nederland.

Partner Karmac I&I is sinds jaren ISO27001, NEN- en ISO 9001 gecertificeerd.

Karmac M&R

Onze partner voor o.a. archiefbeheer en -opslag

Karmac M&R is de partner van DocCare op het gebied van archiefopslag, archiefbeheer, ‘scanning on demand’ en archiefwerkzaamheden. Karmac M&R biedt archiefopslagruimten van zeer hoge kwaliteit, streng beveiligd en die volledig voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom DocCare het partnership is aangegaan met Karmac M&R.

Karmac M&R is ISO27001 en ISO14001 gecertificeerd.

Previder

Onze partner voor de ICT infrastructuur

Previder levert vanuit hun 100% Nederlandse datacenters de ICT infrastructuur voor DocCare. Naast managed service provider is het tevens een strategisch partner en kennisleverancier voor onze organisatie.

DataMondial

Onze partner voor dataverwerking en datavalidatie

DataMondial is specialist in remote backoffice support en dataverwerking. Hun hoogopgeleide medewerkers ondersteunen DocCare bij (complexe) dataverwerking van gegevens en datavalidatie. DataMondial is ISO 27001 gecertificeerd, AVG-compliant en voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving. De klanten van DataMondial zijn hiermee verzekerd van een correcte en veilige gegevensverwerking.

Meer weten over onze partners?