Partners Icoon | DocCare | Samenwerking |Karmac

Partners voor de beste dienstverlening! DocCare producten en diensten gecombineerd met partners waar DocCare het volste vertrouwen in heeft

Partners

Wij begeleiden onze klanten in het maken van keuzes. Keuzes voor “slimme” softwareoplossingen. Daarbij maken we gebruik van de producten die wij zelf hebben ontwikkeld en diensten van partners waar DocCare het volste vertrouwen in heeft.

Karmac Informatie & Innovatie

Onze partner voor documentvoorbereiding en digitalisering

Op het gebied van documentvoorbereiding en digitalisering is Karmac Informatie & Innovatie dé partner van DocCare. Karmac I & I is gespecialiseerd in archiefconversies, digitale postkameroplossingen en andere digitaliseringsprojecten met een hoog volume. Zoals bij DocCare staan klantgericht werken en het leveren van kwaliteit voorop bij Karmac I&I. Redenen waarom beide bedrijven intensief met elkaar samenwerken en elk op hun specifieke gebied marktleider zijn in Nederland.

Partner Karmac I&I is sinds jaren NEN- en ISO 9001 gecertificeerd.

Karmac Informatie & Innovatie B.V.

Karmac Facilitair

Onze partner voor o.a. archiefbeheer en -opslag

Karmac Facilitair is de partner van DocCare op het gebied van archiefopslag, archiefbeheer, ‘scanning on demand’ en archiefwerkzaamheden. Karmac Facilitair biedt archiefopslagruimten van zeer hoge kwaliteit, streng beveiligd en die volledig voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom DocCare het partnership is aangegaan met Karmac Facilitair.

Karmac Facilitair is NEN-en ISO 9001 gecertificeerd.

Karmac Facilitair

Meer weten over onze partners?