DocCare is de specialist op het gebied van informatie en communicatie management voor (zorg)verzekeraars en uitvoeringsinstanties

Over DocCare

DocCare heeft als marktleider in digitalisering en dataverwerking  de kennis en ervaring ontwikkeld om de administratieve processen van onze opdrachtgevers voor een groot deel uit handen te nemen. Dat maakt ons de specialist op het gebied van informatie en communicatie management voor (zorg)verzekeraars en  uitvoeringsinstanties.

Wij begeleiden onze klanten in het maken van keuzes. Keuzes voor “slimme” softwareoplossingen en procesoptimalisaties. Daarbij maken we gebruik van de producten die wij zelf hebben ontwikkeld en diensten van partners waar DocCare het volste vertrouwen in heeft.

Werkwijze

Transparant en resultaatgericht, zo werkt DocCare graag samen met haar opdrachtgevers.
Lees alles over onze werkwijze

Contact

Tijdens kantooruren kunt u voor meer informatie bellen met een van onze medewerkers.
Neem contact op

Historie

DocCare is al meer dan 40 jaar actief als zakelijk dienstverlener op het document logistieke vlak. Oorspronkelijk gestart als accountantskantoor, legden wij ons vanaf 1972 volledig toe op de ondersteuning van administratieve processen van onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers vertaalden toen onze bijdrage al van grote toegevoegde waarde aan hun waardeketen. Niet alleen vanwege de rendementsverbetering, maar ook dankzij de servicegerichtheid, flexibiliteit en kwaliteit van onze dienstverlening.

Met de toename van het aantal communicatiestromen en de steeds groter wordende vermenging van papieren en digitale communicatie werden wij de marktleider op het gebied van digitalisering, dataverrijking en dataverwerking. Zo ontwikkelden wij de digitale postkamer oplossing.

DocCare is probleemoplosser

DocCare ontwikkelde zich de laatste 10 jaar steeds meer als probleemoplosser voor het inzichtelijk maken van de informatie en het ondersteunen van gestructureerde communicatiestromen. Dit op basis onze zelfontwikkelde software die voldoet aan de internationale standaarden en certificeringen.

Tegenwoordig beschikken al onze klanten over een vorm van digitalisering van papieren stukken en de verwerking van digitale data. DocCare speelt hierin een adviserende, organiserende en controlerende rol om dit proces constant te verbeteren en optimaliseren.
Onze specialistische kennis van o.a. zorg, persoonsdossiers en verzekeringen zijn wij de marktspecialist waar klanten zoals VGZ, Menzis, Unive en FBTO hun vertrouwen hebben gelegd.