De digitale postkamer is een unieke combinatie van diensten die het hele verwerkingsproces van inkomende informatie uit handen neemt

Digitale postkamer

Veel bedrijven en instellingen worden geconfronteerd met een groeiend aantal inkomende documenten dat via verschillende kanalen (fysieke post, e-mail, web en app, social media etc.) de organisatie binnenkomt. De verwerking en distributie van deze inkomende documenten is arbeidsintensief en zorgt, in de meeste gevallen, voor een vertraagde afhandeling van de documenten. De digitale postkamer van DocCare biedt uitkomst.

Wat is de digitale postkamer?

Met de inzet van de digitale postkamer worden al uw inkomende documenten digitaal bij u aangeleverd. Door de geautomatiseerde documentscanning, documentclassificatie en documentdistributie worden de documenten bovendien direct gesorteerd en gedistribueerd naar het juiste proces, de juiste afdeling of persoon in uw organisatie.

Of het nu papieren documenten of digitale documenten (e-mails, e-mailbijlagen en uploads via de app) zijn: wij zorgen ervoor dat alle inkomende documenten op één centraal punt worden samengebracht, geregistreerd en behandeld. Het resultaat? U ontvangt uw inkomende documenten digitaal, geclassificeerd, geïndexeerd én daar waar u ze hebben wilt. Wel zo efficiënt!

De digitale postkamer is dus een unieke combinatie van diensten die u de traditionele werkzaamheden van een postkamer en het hele verwerkingsproces van inkomende documenten uit handen neemt.

Uw voordelen op een rij

  • Toegang tot informatie wordt tijd en plaats onafhankelijk
  • Informatie direct naar de juiste persoon, afdeling of proces
  • Informatie toegankelijk voor meerdere personen tegelijk
  • Hogere efficiëntie en een sterke foutreductie
  • Eenvoudig en veilig delen van informatie

Hoe werkt een digitale postkamer?

Uw inkomende documenten komen binnen in de digitale postkamer van DocCare

Uw inkomende documenten kunnen op twee manieren binnenkomen. Fysiek of via een digitaal kanaal. Uw papieren documenten ontvangen wij door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze eigen koeriersdiensten of u opent een eigen postbus op onze locatie. Uw digitale documentatie ontvangen wij bijvoorbeeld door middel van beveiligde dataverbinding.

DocCare is specialist in het inrichten van de digitale postkamer