Dé scan app voor mobiele apparaten waardoor de fotokwaliteit van een document te allen tijde geschikt is voor verdere verwerking

cAPPture

Onze app voor de mobiele telefoon

In het huidige mobiele internettijdperk is het niet meer dan logisch dat documenten op elke plaats en op elk tijdstip gedigitaliseerd kunnen worden.

Documenten versturen via een mobiel apparaat met onze scan app

Apps voor mobiele telefoons en tablets zijn er in alle vormen en maten. Ook de klanten van DocCare zijn niet achtergebleven en hebben de afgelopen tijd diverse apps op de markt gebracht. De meeste apps zijn gericht op het makkelijker maken van het declareren van nota’s waarbij de klant een foto maakt van de nota(’s) en deze vervolgens mobiel declareert, maar ook in andere markten wordt deze manier van indienen al regelmatig gebruikt.

Nadeel van deze functionaliteit is dat de verwerking van deze documenten moeilijker wordt. Om een document goed en snel te kunnen verwerken is het noodzakelijk dat deze goed leesbaar is voor OCR. Als een foto van slechte kwaliteit is, zal dit leiden tot een langere verwerkingstijd, mindere kwaliteit en mogelijk zelfs tot uitval.

Het voordeel van het mobiel insturen wordt dus direct teniet gedaan: snelheid en gemak vervallen en voor de klant zorgt het voor een vertraging in het verwerkingsproces van de documenten.

DocCare heeft de oplossing: cAPPture!

Om de klant toch het voordeel van digitaal gemak te geven heeft DocCare, samen met een partner, een scan app ontwikkeld die bovengenoemde problemen oplost: cAPPture!

Kortom de beste kwaliteit foto’s, minder vertraging, minder uitval en dus minder kosten!

Om er zeker van te zijn dat de fotokwaliteit van een document te allen tijde voldoet, biedt DocCare met cAPPture de oplossing. De scan app cAPPture maakt o.a. gebruik van anti-shake-technologie en optimaliseert de tekst op de nota. Dit verbetert de OCR-baarheid van het document.

De foto wordt bovendien automatisch gemaakt zodra cAPPture herkent dat het document goed gefotografeerd kan worden. Hiermee wordt voorkomen dat een document ‘schuin’ wordt gefotografeerd. Dit gebeurt o.a. door de inzet van gyroscopische technieken. Zodra de mobiele telefoon of tablet waterpas is, wordt de foto automatisch gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het document, direct bij de eerste mobiele indiening, goed en volledig verwerkt kan worden.

Wilt u meer weten over onze scan app cAPPture?