Aevitae is een volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers-en werknemersvoorzieningen. Aevitae levert maatwerk voor zowel de onderneming/instelling als de consument. Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment. De dienstverlening van Aevitae is afgestemd op de wensen van de klant en wordt ondersteund door een slagvaardige administratieve organisatie.

Vanaf april 2016 is Aevitae een samenwerking aangegaan met DocCare voor de verwerking van de zorgkostendeclaraties. Alle zorgdeclaraties, ingediend via het online of fysieke kanaal, worden bij DocCare verwerkt conform de instructie van Aevitae. Vervolgens worden de bestanden digitaal bij Aevitae aangeleverd en eventueel verder afgehandeld.

Vanaf augustus 2016 digitaliseert DocCare ook de totale postkamer van Aevitae. Alle poststromen komen binnen bij DocCare en deze worden gedigitaliseerd, geclassificeerd en eventueel verrijkt conform de instructie van Aevitae. Hierdoor komen de documenten digitaal bij de juiste afdeling/persoon terecht.

Tijdens een terugkerend overleg worden de operationele processen uitvoerig besproken.