Sales Director/Senior Sales Professional/Sales Consultant DACH(m/v/d)

We zijn op zoek naar:

Wij zijn op zoek naar een ervaren Duitse professional uit de zorgverzekeringsbranche die op freelance basis (parttime of fulltime) wil werken om Doccare op de Duitse zorgverzekeraars markt te positioneren en uit te bouwen.

Met jouw netwerk en kennis van de Duitse zorgverzekeringsmarkt ben jij in staat de dienstverlening van DocCare onder de aandacht te brengen van potentiële klanten in deze markt. Jij weet potentiële klanten te overtuigen van het succes van onze dienstverlening. Je bent creatief, ondernemend, betrouwbaar, open, communicatief, overtuigend en resultaatgericht. Daarnaast vergt het vraagstuk van het uitbesteden van een deel van de activiteiten van zorgverzekeraars een uitgebreide toelichting en intensieve informatieoverdracht.

Om deze reden zijn wij op zoek naar een ervaren professional (ondernemende verkoopadviseur of verkoopdirecteur) uit de verzekeringsbranche die over het juiste Duitse netwerk beschikt en ons ondersteuning kan bieden bij het introduceren van de diensten van DocCare op de Duitse zorgverzekeringsmarkt. Beloning vindt plaats op basis van een zeer aantrekkelijke commissieregeling.

Wat ga je doen:

• Ontwikkeling en implementatie van strategische groeiplannen voor DocCare in Duitsland.

• Identificatie en ontwikkeling van nieuwe zakelijke kansen en partnerschappen.

• Presentatie van DocCare aan potentiële klanten via alle (beschikbare) communicatiekanalen, zoals face-to-face ontmoetingen, telefoongesprekken en e-mails.

Jouw profiel:

• Je beschikt over uitgebreide netwerken en kennis van de Duitse zorgverzekeringsmarkt.

• Bewezen senior saleservaring (minimaal 10 jaar) met een bewezen trackrecord in de Duitse zorgverzekeringsbranche.

• Je hebt gedegen kennis van bedrijfsontwikkeling, strategisch management en marktonderzoek.

• Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend.

Heeft u interesse?

Solliciteer dan en stuur ons uw CV met informatie over uw professionele ervaring.