Categorie: Zorgdeclaraties

CZ

CZ Groep is een Nederlandse zorgverzekeraar. Het is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. Het Centraal Ziekenfonds werd in 1930 opgericht in Tilburg. Met 3,5 miljoen verzekerden behoort CZ tot de drie grootste zorgverzekeraars van Nederland. Vanaf 1 november 2019 verwerkt DocCare voor de verschillende labels van CZ de zorgkostendeclaraties.

Zorg en Zekerheid

Voor Zorg en Zekerheid verwerkt DocCare alle zorgkostendeclaraties volgens de aangeleverde werkinstructie en referentietabellen van Zorg en Zekerheid. Regelmatig vindt er een overleg plaats, waarbij alle operationele processen uitvoerig worden besproken.

ZorgDirect

ZorgDirect is het jongste merk van Eno Zorgverzekeraar. Het betreft een online merk, waarbij alles gericht is op in beweging blijven. Ze zijn continu op zoek naar verbeteringen in hun product en dienstverlening. Contact met ZorgDirect kan voornamelijk via Facebook, Twitter en Whatsapp. Voor ZorgDirect verwerkt DocCare alle zorgkostendeclaraties. Alle zorgkostendeclaraties, ingediend via het online… Lees meer »

Aevitae

Aevitae is een volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers-en werknemersvoorzieningen. Aevitae levert maatwerk voor zowel de onderneming/instelling als de consument. Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment. De dienstverlening van Aevitae is afgestemd op de wensen van de klant en wordt ondersteund door een slagvaardige administratieve organisatie. Vanaf april 2016 is Aevitae een samenwerking… Lees meer »

Aon

Aon is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Voorheen verwerkte DocCare de zorgkostendeclaraties voor IAK Verzekeringen. Vanaf 1 november 2017 is IAK overgenomen door Aon en bieden zij zorgverzekeringen aan onder One Underwriting Health als gevolmachtigd agent.

Zorgzaam

Zorgzaam is een merk van zorgverzekeraar VGZ. Zorgzaam is op 6 oktober 2005 opgericht door de centrales van overheidspersoneel en de vakbonden voor defensiepersoneel. Zorgzaam is een privaatrechtelijke stichting zonder winstoogmerk. Voor Zorgzaam verwerkt DocCare de zorgkostendeclaraties en machtigingsaanvragen. Meer weten over de merken van VGZ.

ZEKUR

ZEKUR is een merk van de Coöperatie Univé (VGZ) en biedt verzekeringen voor een lage premie. Voor ZEKUR verwerkt DocCare de zorgkostendeclaraties en machtigingsaanvragen. Meer weten over de merken van VGZ.

Bewuzt

Bewuzt is een merk van zorgverzekeraar VGZ. Bewuzt is sinds 2012 de internetverzekering van deze verzekeraar. Voor Bewuzt verwerkt DocCare de zorgkostendeclaraties en machtigingsaanvragen. Meer weten over de merken van VGZ.

UMC Zorgverzekering

UMC Zorgverzekering is een merk van zorgverzekeraar VGZ. UMC Zorgverzekering is er speciaal voor de medewerkers van academische ziekenhuizen. DocCare verwerkt voor UMC Zorgverzekering de zorgkostendeclaraties en machtigingsaanvragen. Meer weten over de merken van VGZ.  

Univé

Univé is een merk van zorgverzekeraar VGZ.  Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als coöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Voor Univé verwerkt DocCare de zorgkostendeclaraties en machtigingsaanvragen. Meer weten over de merken van VGZ.